Banner_sfeer

FEYENOORD FESTIVAL

FEYENOORD – AZ LIVE OP HET STADHUISPLEIN!

Feyenoord is KNVB bekerfinalist! In het jaar dat de ‘dennenappel’ goud kleurt vanwege het 100-jarig bestaan, heeft Feyenoord de kans om de beker voor de dertiende keer te winnen. Daarom organiseren de horecaondernemers op het Stadhuisplein wederom het Feyenoord Festival. Laten we er samen een fantastisch sportfeest van maken en de wedstrijd live kijken op het Stadhuisplein!

De wedstrijd wordt op grote schermen uitgezonden, er zijn diverse eet- en drinkgelegenheden en is er een dj aanwezig voor de meest favoriete Feyenoord hits.

Ticketverkoop
Een toegangsticket bedraagt 10 euro per ticket, deze prijs is exclusief servicekosten. Tickets bestel je hier.

Belangrijk om te weten
– De minimumleeftijd voor Feyenoord Festival is 18 jaar;
– Een geldig identiteitsbewijs is verplicht. Een kopie van een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart is geen geldig identiteitsbewijs;
– Het evenemententerrein opent om 12:00 uur;
– Heb je een ticket besteld, maar je bestelling niet ontvangen per mail? Neem contact op met Paylogic via 0900-72956442 of customerservice@paylogic.nl;
– Evenemententerrein verlaten? Je kunt niet met hetzelfde ticket terug het terrein op;
– Een ticket kan vanaf je smartphone worden gescand;
– Eigen consumpties niet toegestaan;
– Vuurwerk verboden;
– Is je vraag niet beantwoord? Neem contact op met de organisatie via de Facebook pagina van het Stadhuisplein.

Bereikbaarheid
Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal Station is het 10 minuten lopen naar het Stadhuisplein. Reis je met de metro (lijn D of E) of tram (lijn 21, 23 of 24)? Stap uit bij halte Stadhuis, vanaf deze halte is het enkele minuten lopen naar het festivalterrein.

Festivalregels