SKI_JongensMeisjes_Data_Site

DE JONGENS TEGEN DE MEISJES SPELSHOW

De Après Skihut maakt zich op voor een hete strijd: De Jongens tegen De Meisjes. Een spelshow waarin de kennis van jou en je team over het andere geslacht op de proef wordt gesteld. Gepresenteerd door een echte showmaster beleef je samen met je vrienden, collega’s of sportteam een hilarische spelavond in De Après Skihut. Wie wint… De jongens of de meisjes?

Doe mee met De Jongens tegen De Meisjes in De Après Skihut en maak kans op een compleet wintersportarrangement ter waarde van 1000 euro bij de Uithof in Den Haag!

Dit moet je doen:

  • Verzamel een team van minimaal vier leden. Een mannen-, vrouwen- of een gemengd team;
  • Verzin de meest hilarische groepsnaam voor jullie team;
  • Kies een datum waarop jullie mee doen met De Jongens tegen De Meisjes: 12 maart, 19 maart, 2 april of 9 april;
  • Geef jullie team op bij bedrijfsleider Michael via michael@sfeerhoreca.nl.Alle deelnemers en supporters kunnen vooraf aanschuiven voor de daghap, waarna rond 20.00 uur het spel begint. De Jongens tegen De Meisjes wordt in competitieverband gespeeld, na winst ben je door naar de volgende ronde! Heb je nog vragen? Neem contact op met Michael.

Adres
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR Rotterdam

Bereikbaarheid
Reis je met de auto? Parkeren kan dichtbij De Après Skihut bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal Station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro (lijn D of E) of tram (lijn 21, 23 of 24)? Stap uit bij halte Stadhuis, vanaf deze halte is het enkele minuten lopen.

Overig
Wij schenken geen alcohol aan mensen onder de 18 jaar.