OKTOBERFEST!

BIER, BRATWURST UND… APRÈS SKI!

Trek je dirndl of lederhosen aan en gaaaaaaaaaaaaaaaan! Donderdag 27 tot en met zaterdag 29 september vieren wij Oktoberfest in De Après Skihut! Deze dagen draait het in De Après Skihut Rotterdam om bierpullen, lederhosen, dirndls, muziek, eten en feest. Volledig gehuld in Oktoberfest sferen met meterslange biertafels, liters bier en Heidi’s.

Het Oktoberfest start om 17.00 uur en we feesten door tot de volgende ochtend vroeg! Iedere Oktoberfest-avond is er een barbecue met onder andere Bratwurst, Hamburger, Sauerkraut und hotdogs. Lecker! Voor € 27,50 kun je onbeperkt smullen van de barbecue en ontvang je drie pullen bier! Je bent van harte welkom (ook zonder reservering). Zeker zijn van een plek aan de biertafel? Reserveer jouw plek en de plekken van je vrienden en vriendinnen via reserveringen@sfeerhoreca.nl of bestel direct je tickets via: https://oktoberfestapresskihut.eventbrite.nl.

We maken er één groot feest van, en om het nog wat gekker te maken dagen we je uit deel te nemen aan onze Oktoberfest spellen: bierpullpong, bierfietsen, jodelwedstrijd en braadworsthappen. Het Oktoberfest in De Après Skihut wordt een onvergetelijk bierfestijn!

Adres:
Stadhuisplein 29
3012 AR ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Parkeren kan dichtbij De Après Skihut bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal Station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro (lijn D of E)? Stap uit bij metrostation Stadhuisplein. Reis je per tram (lijn 4, 7 of 25)? Stap uit bij halte Weena, vanaf deze halte is het enkele minuten lopen.

Overige informatie:
– Wij schenken uitsluitend alcohol aan personen van 18 jaar en ouder.

LAWINEGEVAAAAAAAR!
De Après Skihut is iedere dag geopend… 7 dagen per week is het feest vanaf 20.00 uur ’s avonds!