IK HOU VAN HOLLAND COMPETITIE

Zoals op tv, maar dan nog gekker. Hilariteit alom tijdens Ik hou van Holland – Skihuteditie. Elk team dat ooit heeft meegedaan zal ’t beamen: Ik hou van Holland – Skihuteditie is lachen!

Voor Ik hou van Holland – Skihuteditie maakt het niet uit of je 18 of 88 bent, voor Ik hou van Holland – Skihuteditie maakt het niet uit of je cum laude bent afgestudeerd of niet. Het spel zit zodanig goed in elkaar dat iedereen het kan volgen, dat het iedereen boeit.

Ik hou van Holland – Skihuteditie is iedere dinsdagavond in competitieverband te spelen – met als hoofdprijs een Skihut on Tour (inclusief DJ en feestzanger) ter waarde van 2900 euro op locatie naar keuze. Win je met voetbalteam geef je een feest in de kantine van je club. Win je met je studiegenoten geef je een feest in de soos. Win je met je collega’s of vrienden geef je een feest bij degene met de grootste achtertuin. Een team dient uit minimaal vijf personen te bestaan. Een maximum kent Ik hou van Holland – Skihuteditie niet. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Aanvang 20.00 uur – geen inschrijfgeld. Voor deelnemers en supporters zijn er gratis pannenkoeken.

Data voorrondes:
dinsdag 4 september
dinsdag 11 september
dinsdag 18 september
dinsdag 25 september

Dit moet je doen:
– Verzamel een team van minimaal 5 personen;
– Kies een datum;
– Neem contact op met Michael via michael@sfeerhoreca.nl of 06-34683023 en geef je op!

Wat staat er op het spel…
1e prijs: Skihut on Tour ter waarde van 2900 euro
2e prijs: Driegangendiner met twee drankjes (op basis van Hollandse bar). Ter waarde van 27,50 euro per persoon
3e prijs: Onbeperkt steengrillen in De Après Skihut voor het gehele team. Ter waarde van 18,95 euro per persoon

Ik hou van Holland exclusief boeken voor een vrijgezellenuitje of personeelsfeest? Neem contact met ons op via reserveringen@sfeerhoreca.nl of bel 010-2142547.

LAWINEGEVAAAAAAAR!
De Après Skihut is iedere dag geopend… 7 dagen per week is het feest vanaf 20.00 uur ’s avonds!

Adres:
Stadhuisplein 29
3012 AR ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Parkeren kan dichtbij De Après Skihut bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal Station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro (lijn D of E)? Stap uit bij metrostation Stadhuisplein. Reis je per tram (lijn 4, 7 of 25)? Stap uit bij halte Weena, vanaf deze haltes is het enkele minuten lopen.

Overige informatie:
– Wij schenken uitsluitend alcohol aan personen van 18 jaar en ouder;
– Het kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort) is verplicht;