DE BESTE FEESTZANGER – COMPETITIE

BEN JIJ DE BESTE FEESTZANGER VAN NEDERLAND?

Droom jij van… Iedere avond optreden in het beste feestcafé van Nederland? Pak je kans, want De Après Skihut organiseert een zangcompetitie!

Veel bekende zangers zijn hun carrière begonnen in De Après Skihut. Je kent ze vast en zeker: Edwin van der Toolen, Tom Haver en zelfs Tino Martin! Durf jij de strijd aan voor de felbegeerde plek bij ons op de bar? Treed jij regelmatig op in de dorpskroeg, sportkantine of in een voorprogramma en is het nu jouw tijd om uit te pakken? Ben jij er klaar voor iedereen om ver te blazen met jouw stemgeluid? Meld je snel aan, neem al je fans mee en zing de sterren van de hemel op jouw avond in De Après Skihut Rotterdam!

De zangcompetitie wordt gejureerd door een vaste deejay en feestzanger van De Après Skihut en door een bekende Nederlandstalige zanger/zangeres. Laat iedereen via je social mediakanalen weten dat je kandidaat bent van De Beste Feestzanger en overtuig de jury van jouw kunnen! Alle fans die je meeneemt kunnen je verder helpen naar een volgende ronde. Zij kunnen een wildcard verdienen voor jou!

De hoofdprijs (tromgeroffel)… Een avond optreden in De Après Skihut Rotterdam, met de kans op een vaste(!) aanstelling binnen het team! € 999,- en een etentje met al je vrienden en vriendinnen.

Er zijn vier voorrondes, deze worden gehouden op:
Zondag 27 januari 2019
Zondag 3 februari 2019
Zondag 10 februari 2019
Zondag 17 februari 2019

Na de voorrondes volgt de halve finale en finale.

Aanmelden:
Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Meld je nù aan via debestezangers@sfeerhoreca.nl.

Prijzenkast:
De tweede prijs is € 500 + een etentje met al je vrienden en vriendinnen.
De derde prijs is € 300 + een etentje met al je vrienden en vriendinnen.

Adres:
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR Rotterdam

Overig:
– Heb je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen? Neem contact met ons op via pr@sfeerhoreca.nl;
– Aanvang 20.00 uur.