DE 3E HELFT

WIE SCOORT ER ALLEEN IN DE DERDE HELFT?

Ben jij lid van de gezelligste sportvereniging van Rotterdam en omstreken? Voetbal, korfbal, schaats, dart, hockey of roei jij je in het weekend suf om punten binnen te halen voor de club en draag je jouw sportvereniging een warm hart toe? De Après Skihut helpt je graag een eind op weg… met De 3e Helft!

Vier De 3e Helft met de hele sportvereniging in De Après Skihut Rotterdam, iedere zondag, maandag en dinsdag! Tijdens deze feestavonden staat er een grote spaarpot bij ons op de bar voor jullie vereniging. Een percentage van àl jullie bestellingen in De Après Skihut komt terecht in deze spaarpot. Dat is toch de leukste manier om jullie clubkas te spekken?! Bovendien hebben jullie aan het eind van de avond hebben de mogelijkheid de opbrengst te verdubbelen…

Het bedrag wat jullie weten te sparen kunnen jullie inwisselen voor Skihut on Tour (het feest van De Après Skihut op locatie) op jullie sportvereniging. Óf een complete avond uit met bbq + feest voor de hele vereniging bij ons in de hut. Óf nieuwe sportoutfits gesponsord door De Après Skihut!

Aanmelden:
Meld jouw vereniging nú aan en start in januari met de competitie! Mail naar: derdehelft@sfeerhoreca.nl. De Après Skihut rekent geen inschrijfkosten voor De 3e Helft.

Reglement:
De deelnemende dagen van De 3e Helft: iedere zondag, maandag en dinsdag van 2019, met uitzondering van feestdagen, externe partijen zoals Flügel Horeca Avond en besloten avonden.

Zondag van 20.00 tot 04.00 uur
Maandag van 20.00 tot 04.00 uur
Dinsdag van 20.00 tot 04.00 uur

Er wordt uitsluitend alcohol geschonken aan personen van 18 jaar en ouder.

Adres:
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR Rotterdam

Vragen?
Heb je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen? Neem contact met ons op via pr@sfeerhoreca.nl.