HEIDI’S BINGO! – 11 DECEMBER

Daar is ‘ie dan… De allerlaatste bingo van 2018, met de mooiste prijzen! Kom dinsdag 11 december gezellig met al je vriendinnen naar De Après Skihut!

Onze prijzenkast:
(wordt binnenkort bekend gemaakt!)

Kom gezellig met je vriendinnen, collega’s of familie een avondje bingo’en voor mooie prijzen. Een ticket kost 15,00 euro, hiervoor ontvang je drie bingokaarten. Kosten finalekaart 10,00 euro. Bestel je tickets snel via kelly@sfeerhoreca.nl of: https://heidisbingodec2018.eventbrite.nl.

De bingo begint om 20.00 uur, zorg dat je op tijd bent! Als de bingo is afgelopen gaan we feesten tot in de late uurtjes!

LAWINEGEVAAAAAAAR!
De Après Skihut is iedere dag geopend… 7 dagen per week is het feest vanaf 20.00 uur ’s avonds!

Adres:
Stadhuisplein 29
3012 AR ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Parkeren kan dichtbij De Après Skihut bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal Station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro (lijn D of E)? Stap uit bij metrostation Stadhuis. Reis je per tram (lijn 4, 7 of 25)? Stap uit bij halte Weena, vanaf deze haltes is het enkele minuten lopen.

Overige informatie:
– Wij schenken uitsluitend alcohol aan personen van 18 jaar en ouder.