UIT JE OLIEBOL! – 31 DECEMBER

UIT JE OLIEBOLLLLLLLL!

Vier in De Après Skihut het allerlaatste feestje van 2018: samen après-skiën we om 00.00 uur 2019 in! Het is natuurlijk iedere dag feest in De Après Skihut, maar 31 december maken we extra bijzonder. Vanaf 20:00 uur ’s avonds dansen, springen, hossen, zingen en feesten we. Een legendarische feestavond met onze heidi’s, skileraren, feestzanger en feestdj. Zo’n knallende afsluiter heb je nog nooit beleefd!

Oudejaarsavond compleet maken en vooraf een bodem leggen voor het stappen? Reserveer samen met je vrienden en vriendinnen voor onbeperkt steengrillen, een driegangenmenu of à la carte via reserveringen@sfeerhoreca.nl.

Klik hier en bestel je tickets nu online! Tickets zijn ook verkrijgbaar bij ons aan de bar.

Skibril op en gaaaaaaaaan! Proost op een feestelijk 2019!

LAWINEGEVAAAAAAAR!
De Après Skihut is iedere dag geopend… 7 dagen per week is het feest vanaf 20.00 uur ’s avonds!

Adres:
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Parkeren kan dichtbij De Après Skihut bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal Station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro (lijn D of E)? Stap uit bij metrostation Stadhuis. Reis je per tram (lijn 4, 7 of 25)? Stap uit bij halte Weena, vanaf deze haltes is het enkele minuten lopen.

Overige informatie:
– Minimumleeftijd 18+;
– Het kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort) is verplicht.