IEDERE MAANDAG: GRATIS BBQ!

De Après Skihut viert de zomer! 

Iedere dag is het feest in De Après Skihut Rotterdam, 365 dagen per jaar. Ook in de zomer starten wij de après-ski om 20.00 uur! Dit jaar trakteren wij onze feestgangers op maandagavond met een GRATIS barbecue. Kom heerlijk smullen om daarna tot in de late uurtjes te feesten!

Ben jij erbij? Iedere maandagavond in de zomer vanaf 20.00 uur. Zorg dat je er op tijd bent, want vol = vol. En een consumptie is verplicht.

Adres:
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Parkeren kan dichtbij De Après Skihut bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal Station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro (lijn D of E)? Stap uit bij metrostation Stadhuis. Reis je per tram (lijn 4, 7 of 25)? Stap uit bij halte Weena, vanaf deze halte is het enkele minuten lopen.

Overige informatie:
– Wij schenken uitsluitend alcohol aan personen van 18 jaar en ouder;
– Het kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort) is verplicht.

Disclaimer:
De Après Skihut maakt beelmateriaal voor promotiedoeleinden. Sta jij op beeld, maar wil je dit niet? Stuur een e-mail naar pr@sfeerhoreca.nl. Vermeld de datum waarop de foto gemaakt is, de locatie en voeg een kopie van de foto toe. Je foto wordt zo snel mogelijk verwijderd.