ZOMERCARNAVAL! – ZATERDAG 27 JULI

Zaterdag 27 juli trekt één van de grootste straatfestivals ter wereld door Rotterdam: de straatparade van het Zomercarnaval! Ook dit jaar trekt het festijn op 1 minuut loopafstand van De Après Skihut langs. Daar maken wij natúúrlijk een feestje van! Een zonnige dag, ijskoude drankjes en lekkere muziek. We starten om 12:00 uur met DJ Laurens!

Adres:
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Let op: zaterdag 27 juli is de binnenstad afgesloten voor autoverkeer. Meer informatie vind je op: www.parkereninrotterdam.nl. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal Station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro (lijn D of E)? Stap uit bij metrostation Stadhuis. De tramhaltes rondom Coolsingel, Stadhuisplein en Kruiskade komen te vervallen vanwege het Zomercarnaval.

Overige informatie:
– Wij schenken uitsluitend alcohol aan personen van 18 jaar en ouder;
– Het kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort) is verplicht;
– Meer informatie over het Zomercarnaval in Rotterdam vind je hier: www.rotterdamunlimited.com.

Disclaimer:
Sfeerhoreca maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van de betreffende locatie. Meer info? Check: http://bit.ly/disclaimersf.