FEESTDJ CONTEST!

Heb jij álle ingrediënten in huis om als feestdj aan de slag te gaan in het beste feestcafé van Nederland? Lees dan snel verder!

Vanaf september zoekt De Après Skihut Rotterdam naar dé feestdj die alle feesthits kent, het publiek keer op keer verrast, op de hoogte is van de nieuwste muziek, veel interactie heeft met de feestgangers en een goede stem heeft. Voldoe jij aan al deze eigenschappen? Meld je snel aan, wie weet ben jij het talent waar De Après Skihut naar op zoek is.

Iedereen die zich aanmeldt voor deze dj contest mag zich in een voorronde bewijzen. De voorrondes worden gehouden op:

zondag 8 september
zondag 15 september
zondag 22 september
zondag 29 september

Hierna volgt de halve finale en finale. De contest wordt gejureerd door de vaste dj’s van De Après Skihut. Zorg dat je je familie, vrienden, vriendinnen, buurman, buurvrouw en verre vakantie vrienden allemaal uitnodigt want… zij kunnen je helpen naar de ronde ronde door middel van het stemprogramma!

Zet jij met jouw stem en draaikunsten ieder feestje op z’n kop? Meld je dan snel aan via: djcontest@sfeerhoreca.nl.

De hoofdprijs is: draaien in De Après Skihut Rotterdam, met de kans op een vaste(!) aanstelling binnen de dj pool! € 999,- en een etentje met al je vrienden en vriendinnen.

Prijzenkast
De tweede prijs is € 500 + een etentje met al je vrienden en vriendinnen.
De derde prijs is € 300 + een etentje met al je vrienden en vriendinnen.

Adres
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR Rotterdam

Overig
– Heb je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen? Neem contact met ons op via pr@sfeerhoreca.nl;
– Wij schenken uitsluitend alcohol aan personen van 18 jaar en ouder.
– Aanvang 20:00 uur.

Disclaimer
Sfeerhoreca maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van de betreffende locatie. Meer info? Check: http://bit.ly/disclaimersf.