DE APRÈS SKIHUT OP REIS – ACTIE!

#SKIHUTOPREIS

Costa del Sol of Kreta? Londen of Barcelona? Bali of Australië? De Après Skihut gaat met jou mee deze zomer. Zonvakantie, citytrip, rondreizen of festivalleven, wij zijn erbij!

Je hebt nodig: een sticker van De Après Skihut. Deze sticker kun je ten allen tijden afhalen aan de bar van De Après Skihut. Zorg dat die sticker meegaat naar jouw vakantiebestemming. Eenmaal op je vakantiebestemming aangekomen plak je de sticker op de mooiste plek die je tegenkomt en maak een selfie! Post de foto op social media (Facebook of Instagram) en gebruik de hashtag #skihutopreis.

Wij sparen al jullie #skihutopreis vakantiefoto’s en kiezen wekelijks de top-3 beste foto’s. Na augustus kiest het barteam van De Après Skihut de allerleukste #skihutopreis vakantiefoto’s en deze vakantiegangers winnen een leuke prijs!

P.S.: In De Après Skihut is het altijd 7 dagen per week feest, ook in de zomervakantie!

Adres
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR Rotterdam

Overig
– Heb je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen? Neem contact met ons op via pr@sfeerhoreca.nl;

Disclaimer
Sfeerhoreca maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van de betreffende locatie. Meer info? Check: http://bit.ly/disclaimersf.