AFTERPARTY CONCERT ANDRÉ HAZES – 18, 19 EN 20 OKTOBER

LEEF! ALSOF DE MORGEN NIET BESTAAAAAAT!

Vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 oktober staat André Hazes jr. in Ahoy! Ga jij met je vrienden en vriendinnen naar dit meezingfestijn? Maak deze feestelijke dag compleet met een lunch, gezellige borrel of diner bij ons op het terras. Na het concert uit je bol met zijn grootste hits in De Après Skihut en après-ski mee tot in de late uurtjes!

Voorafgaand aan het concert een hapje eten? Zie hieronder het André Hazes menu:

 

Adres:
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR ROTTERDAM

Bereikbaarheid De Après Skihut:
Parkeren kan dichtbij De Après Skihut bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal Station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro (lijn D of E)? Stap uit bij metrostation Stadhuis. Reis je per tram (lijn 4, 7 of 25)? Stap uit bij halte Weena, vanaf deze haltes is het enkele minuten lopen.

Met het openbaar vervoer van/naar De Après Skihut en Ahoy:
– Vanaf De Après Skihut naar Ahoy? Stap op metrolijn D/E bij metrohalte Stadhuis richting De Akkers/Slinge, stap uit op halte Zuidplein.
– Vanaf Ahoy naar De Après Skihut? Stap op metrolijn D/E bij metrohalte Zuidplein richting Rotterdam Centraal/Den Haag Centraal, stap uit bij halte Stadhuis.

Overige informatie:
– Wij schenken uitsluitend alcohol aan personen van 18 jaar en ouder.

Disclaimer:
De Après Skihut maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van De Après Skihut. Meer info? Check: http://bit.ly/disclaimersf.