JANUARI GROEPSARRANGEMENTEN

Gezellig met collega’s, teamgenoten, studiegenoten of vrienden het jaar afsluiten? Waan je samen met je gezelschap in De Après Skihut, wij halen Oostenrijk naar Rotterdam. Heidi’s in dirndl’s, skileraren in lederhosen en de feestDJ in de skigondel. Voor het ultieme wintersport gevoel hoef je niet op reis naar de Alpen. De Après Skihut biedt vele mogelijkheden voor een geslaagde avond uit. Borrelen, een hapje eten, de gekste spellen en aansluitend feest tot in de late uurtjes. Dat kan allemaal in De Après Skihut Rotterdam!

Onbeperkt steengrillen
Keuze uit vis, vlees, een mix van vis en vlees of vegetarisch. Buikje rond gegeten? Dan is het tijd om te après-skiën. Hossen en springen maar!

Stampottenbuffet
Heeft de Hollandse keuken jouw voorkeur? Wij bereiden Hollands’ trots met liefde voor jou en je gezelschap. Bijvoorbeeld: andijviestamppot, boerenkoolstamppot, erwtensoep, rookworst en hachee. Ouderwets lekker! Tip: combineer deze smakelijke avond met het dolkomische Ik hou van Holland spel – Skihut editie!

Winterbarbecue
Mmm… Hamburgers, kipsaté, braadworst, spareribs en spiezen. Ook in de winter grillen wij er op los! Geniet op ons verwarmde en sfeervolle terras van lekker eten en gezelligheid.

December- en nieuwjaarsborrel 
2019 sfeervol afsluiten of samen proosten op het nieuwe jaar? Eén ding is zeker: deze borrel wordt afgesloten met een goed feestje, natuurlijk bij ons in het beste feestcafé van Nederland: De Après Skihut!

Ik hou van Holland – Skihut editie / De Jongens tegen De Meisjes / Pubquiz
Maak je avond compleet met een hilarisch spel in De Après Skihut. De bovengenoemde spellen zijn alom bekend maar de Skihut-editie beleef je alleen in De Après Skihut. Lachen gegarandeerd! Aan interactie geen gebrek, onze presentator zorgt voor een lach van oor tot oor.

Schnitzelavond
De Après Skihut haalt de Oostenrijkse keuken naar Rotterdam. Wij serveren de traditionele schnitzel met patat en bier. Dat is smullen!

365 DAGEN PER JAAR FEEST!
Alle dagen van het jaar is het feest in De Après Skihut Rotterdam. Zet je ski’s aan de kant want vanaf 20:00 uur staan de feestcrew, feestdj en feestzanger voor jullie klaar.  3, 2, 1… Après-skiën maar!

Combineer een borrel of diner met spel, en sluit gezamenlijk af in de polonaise. Een feest zoals in De Après Skihut beleef je nergens. Niets is te gek! Neem contact op met Beatrijs voor alle beschikbare arrangementen en tarieven. Informeer via reserveringen@gezellighoreca.nl of bel 06-11285031.