DE APRÈS SKIHUT FEEST TV LIVE! – IEDERE DAG

BREAKING! NOG STEEDS IEDERE DAG: ‘DE APRÈS SKIHUT FEEST TV’!

Vanwege het coronavirus zitten mensen noodgedwongen thuis en vele anderen zijn juist hard aan het werk. De Après Skihut wil íedereen graag een hart onder de riem steken met een positief geluid. Daarom hebben wij een te gek livestream-programma op poten gezet vol hits, verzoeknummers, weetjes, prijsvragen en feest!

De Après Skihut viert iedere dag feest, 7 dagen per week. Ondanks de corona-crisis willen wij mensen het plezier en de gezelligheid brengen die jullie van De Après Skihut gewend zijn. Daarom komt De Après Skihut naar jou! Zodat we samen door deze crisis heen kunnen. Sinds dinsdag 17 maart 2020 streamen wij: De Après Skihut Feest TV.

Gaat je vakantie niet door? Ben je de televisie zat? Heb je al je studieboeken uit? Tijd voor een feestje! Trek je skipak aan, zet je skibril op, kijk en luister mee naar De Après Skihut Feest TV. Super viel Spaß!

Het programma zit vol gekkigheid en gezelligheid. Zo verloten wij dagelijks verrassingspakketten om je werkplek, woonkamer of slaapkamer te versieren. Zit je in de put? Bel of chat met De Après Skihut, wij lossen iedere dag samen een probleem op. Want wat is er mooier om elkaar in deze moeilijke tijd te helpen en (online) te verbinden? Ook komen er gezondsheidsgoeroes in de uitzending die jou leren een juiste mindset te houden. Samen blijven we positief en houden we de moed er in!

Versier je huiskamer, tuin of balkon om het après-ski feest ultiem te beleven! Bestel De Après Skihut Feest TV pakket vol feestattributen, waaronder: opblaasbare flamingo, microfoon, een toeter en brandweerhelm. Zo kun je de gekste acts uit onze livestream mee doen! Het pakket is verkrijgbaar via: http://shop.deapresskihut.nl

NIEUW: De Après Skihut Feest TV exclusief boeken voor jou en je collega’s? Dat kan! Organiseer met De Après Skihut een après-ski borrel waar iedere collega online aan kan deelnemen. Wissel het feesten af met een muziekbingo of quiz. Interesse? Neem contact op met De Après Skihut via: info@gezellighoreca.nl of bel: 06-11285031. 

Iedere dag op 21:00 uur start De Après Skihut Feest TV! De livestream is gratis te kijken en/of luisteren via: http://skihut.tv

*Wij zijn ons bewust van de ernst van het coronavirus in Nederland. Ons doel van De Après Skihut Feest TV is moed te houden en mensen online te verbinden, vanuit een positief oogpunt.