STEENGRILLEN

Goed nieuws voor iedereen die last heeft van wintersportkoorts, die snakt naar een verblijf met familie of vrienden in dat knusse Oostenrijkse chaletje. Diezelfde gezelligheid heb je ook op het Stadhuisplein in Rotterdam.

In De Après Skihut kun je onbeperkt steengrillen voor slechts €19,95 per persoon. De sneeuwstanden hoef je niet in de gaten te houden. Sneeuwen doet het namelijk 365 per jaar in De Après Skihut. Met bijkomend voordeel dat op deze piste je tenen niet bevriezen. Wedden dat je niet meer zonodig naar de Alpen hoeft?

Wat je voor die €19,95 per persoon krijgt? Ligt eraan of je kiest voor vlees, vis of een combinatie van vlees/vis. Ga je voor de mix dan krijg je zalmfilet, gamba’s, biefstuk, kipfilet, hamburgers (rund), frites, stokbrood, salade en verschillende sauzen – zoveel je op kunt. Onbeperkt steengrillen is te boeken vanaf 2 personen. Wil je een vegetarisch menu? Laat het ons weten. Als groepsarrangement is het steengrillen te combineren met het dolkomische spel Ik hou van Holland, een pubquiz of een workshop. Over extra calorieën hoef je al helemaal niet druk te maken, die hos en spring je er diezelfde avond nog af in de polonaise.

Voor meer informatie en/of reserveringen: 06-11285031 of reserveringen@gezellighoreca.nl