FEEST

Waar is dat feestje? HIER is dat feestje! Nergens wordt FEEST met zulke grote letters geschreven als in De Après Skihut en dat al ruim 23 jaar lang zeven dagen in de week. De verveling maakt er geen schijn van kans. Geen dag, geen uur, zelfs geen minuut gaat er voorbij zonder er wat gebeurt. Bijzijn = meemaken.
Geen plek in Nederland die zo verbroedert als De Après Skihut. In de leukste feestkroeg van Nederland bestaan namelijk geen rangen of standen, iedereen is er gelijk. De directeur staat er gearmd met de schoonmaakster te hossen.

Het maakt De Après Skihut tot een populaire locatie voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Wil je ook een avond lol met je vrienden, familie en/of collega’s? Je kunt een kant-en-klaar arrangement boeken, waaronder Ik hou van Holland (zie hieronder), je kunt ook je wensen doorgeven en dan wordt er een arrangement op maat gemaakt. Voor meer informatie en/of reserveringen kun je contact opnemen met ons via: 06-11285031 of reserveringen@gezellighoreca.nl.

sil141018gb-16-1sil141018gb-40-1

IK HOU VAN HOLLAND

Zoals op tv, maar dan nog gekker. Hilariteit alom tijdens Ik hou van Holland – Skihuteditie. Elk team dat ooit heeft meegedaan zal ’t beamen: Ik hou van Holland – Skihut is lachen. Lees meer »