IK HOU VAN HOLLAND

Zoals op tv, maar dan nog gekker. Hilariteit alom tijdens Ik hou van Holland – Skihuteditie. Elk team dat ooit heeft meegedaan zal ’t beamen: Ik hou van Holland – Skihuteditie is lachen.

Voor Ik hou van Holland – Skihuteditie maakt het niet uit of je 18 of 88 bent, voor Ik hou van Holland – Skihuteditie maakt het niet uit of je cum laude bent afgestudeerd of niet. Het spel zit zodanig goed in elkaar dat iedereen het kan volgen, dat het iedereen boeit.

Ik hou van Holland – Skihuteditie is elke maandagavond in competitieverband te spelen – met als hoofdprijs een Skihut on Tour (inclusief dj en feestzanger) ter waarde van 2900 euro op locatie naar keuze. Win je met voetbalteam geef je een feest in de kantine van je club. Win je met je studiegenoten geef je een feest in de soos. Win je met je collega’s of vrienden geef je een feest bij degene met de grootste achtertuin. Een team dient uit minimaal vijf personen te bestaan. Een maximum kent Ik hou van Holland – Skihuteditie niet. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Aanvang 20.00 uur – geen inschrijfgeld. Voor deelnemers en supporters zijn er gratis pannenkoeken.

Ik hou van Holland – Skihuteditie is op andere avonden als groepsuitje te boeken, al dan niet in combinatie met een twee/drie/viergangendiner of een (uitgebreide) barbecue. De wensen moeten heel ver gaan willen ze niet uitvoerbaar zijn.

Aanmelden voor Ik hou van Holland – Skihuteditie kan per mail via reserveringen@gezellighoreca.nl of per telefoon via 06-11285031. Op dezelfde manier kan informatie over Ik hou van Holland – Skihuteditie worden ingewonnen.

http://www.youtube.com/watch?v=XQjY3q_y9uw

fotoholland3aaa8888zz200zz9z13z2fotoholland2fotohollandfotoholland4aa24fotoholland5fotoholland7