APRÈS-SKI BORREL

Het is tijd voor een gezellige borrel met al je collega’s en relaties. Zoals je gewend bent van toen, samen après-skiën! Herbeleef die tijden met een online vrijdagmiddagborrel, het afscheid van een collega of proost met elkaar op het afgelopen kwartaal. Organiseer samen met De Après Skihut Feest TV een onvergetelijke online borrel vol interactie, fun en feest!

Onze DJ, Heidi’s en skileraren bouwen voor jullie een après-ski feest op en rond de bar. Dit après-ski feest op maat is online te volgen vanuit huiskamers en vanaf (thuis)werkplekken. Waar internet is, is De Après Skihut Feest TV. Beleef het echte après-ski gevoel met al je collega’s en relaties op afstand. Maak je bureau leeg, hang de slingers op, pak een ijskoud drankje uit de koelkast en dooooor in de solonaise! 

Altijd een reden om te après-skiën. Een vrijdagmiddagborrel, jubileum, jarige collega of kwartaalafsluiting? Maak er een feestelijke borrel van met De Après Skihut Feest TV. Naar eigen voorkeur één uur of twee uur fun op de beeldschermen van alle collega’s en relaties. Het programma van De Après Skihut Feest TV is compleet en inclusief: 

  • Decoratie op en rond de bar;
  • Unieke URL, bijvoorbeeld: skihut.tv/bedrijfsnaam;
  • Rad van fortuin, prijzen zelf te bepalen;
  • Quiz of muziekbingo;
  • Vermelding bedrijfslogo.

BINGO! OF QUIZ?
Een muzikale bingo of hilarische quiz tijdens De Après Skihut Feest TV? Super toll! De Après Skihut ontwikkelt een thema-bingo of quiz waar iedereen aan kan deelnemen. Quiz? We starten met een algemene vragenronde gevolgd door een muziekronde, een uitbeeldronde en aansluitend een ronde naar keuze, zoals bedrijfsspecifieke vragen. Hierna gaat het après-ski feest weer doooor!

HÉÉÉ, HÓÓÓÓ! LAAT JE HOREN!
De Après Skihut Feest TV draait om interactie, jullie zijn de hele uitzending in contact met elkaar. Tijdens de uitzending kun je Feesttimen (videobellen) of chatten met collega’s en relaties. Bel met de DJ en draai aan het rad voor een te gekke prijs. Wil je een shout-out doen of een verzoeknummer aanvragen? Kies dan voor een ‘bonnetje printen’ en jouw boodschap verschijnt direct bij de DJ. De directeur is van harte welkom op om de bar een toast uit te brengen. 

Deze vormen van interactie worden direct getoond, iedere kijker kan hieraan deelnemen.

ALL-IN
De Après Skihut heeft alle tools in huis om deze exclusieve uitzending te organiseren en streamen via een veilige en unieke link. Heb jij een te gek idee voor jullie programma? Tijd voor een brainstorm met het creatieve team van De Après Skihut. Deze exclusieve uitzending van De Après Skihut Feest TV wordt de leukste bedrijfsborrel ooit! 

FEESTPAKKET
Stuur alle medewerkers en relaties een feestpakket met een uitnodiging voor de online borrel. Het feestpakket bevat alle ingrediënten voor een succesvol après-ski feest op locatie. Hiermee verbouw je je woonkamer of (thuis)werkplek tot mini après-skihut. In een feestpakket vind je, bijvoorbeeld:

Confetti • Ballonnen • Vlaggenlijnen • Bierslinger • Toeter • Opblaasflamingo • Brandweerhelm • Hawai-slinger  Opblaasmicrofoon • Uitnodiging met de link naar de livestream

Meer informatie over de feestpakketten en de bijbehorende tarieven?

APRÈS-SKIËN IN 3, 2, 1… 
Grijp je kans en organiseer deze borrel/feest voor al je medewerkers, relaties of collega’s. Pak de telefoon en bel: 06-11285031 of mail naar: reserveringen@gezellighoreca.nl voor meer informatie, boekingen en tarieven.